Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Fashion Reveal Askepott - dukke med to antrekk i ett - 30 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 294,-
Få igjen på lager
SKU
03182-169
   

Disney Princess Fashion Reveal Askepott er en dukke med to antrekk i ett! Når det er tid for ball, kan Askepotts kjole bli omgjort til en nydelig ballkjole på kort tid. Den blå ballkjolen har hun fått fra Den gode féen, og den er overstrødd med glitter. Prinsessedukken er ca. 30 cm høy, og byr på mye kreativ moro.

Inneholder:

  • Askepott-dukke 
  • 2 kjoler 
  • Sko og hårbånd 

Detaljer:

  • Mål: ca 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellC0544
EAN5010993357550
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.