Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Rapunzel - stor og poserbar prinsesse-dukke med tilbehør - 81 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 843,-
Få igjen på lager
SKU
09195-13
   

Denne vakre poserbare Disney Princess Rapunzel-dukken er 81 cm høy, og det følger med en børste til det karakteristiske lange, blonde håret hennes!

Børst det nydelige håret hennes og syng en sang mens du poserer de 11 bevegelige leddene hennes som bidrar til realistisk og fantasifull lek. Prinsessen er kledd i den kjente rosa kjolen sin, og har rosa ballerinasko og en nydelig tiara på hodet. Klærne til Rapunzel kan tas av og hun kan skifte tøy og det samme gjelder skoene hennes. 

Gjenopplev dine favorittøyeblikk fra den populære filmen To På Rømmen, eller lag dine helt egne fortellinger med denne fantastiske dukken. Du vil garantert glemme tiden! For ekstra moro kan dukken kombineres med den morsomme hesten Maximus (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Disney Princess Rapunzel dukke
  • Kjole 
  • Sko 
  • Tiara
  • Børste 

Detaljer:

  • Mål: ca. 81 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell61773
EAN039897617732
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.