Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Ariel - stor og poserbar havfrue-dukke med tilbehør - 81 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 843,-
På lager
SKU
08206-162
   

Utforsk verden både over og under vann med denne store og livaktige Arieldukken fra den populære Disney-filmen Den lille havfrue. Nå kan du få din favoritt havfrue-prinsesse på hele 81 cm med bevegelige ledd! Arieldukken er fult poserbar og er kledd i en rosa topp og en glitrende turkis havfruehale. Havfrueantrekket er avtagbart, og hun kan stå på egne føtter når hun er ute på eventyr på land! Gre det lange, røde håret hennes med "dinglehopper" hårbørsten, og pynt henne med den vakre tiaraen. Med din nye havfruevenn kan du nyte en verden full av underverk og skatter.

Det er aldri et kjedelig øyeblikk når du leker med venner under havet! Bli med Ariel, en havfrue som elsker livet i undervannsriket Atlantica, men som ønsker å lære hvordan det er på kysten over. Med vennene ved sin side er hver dag et eventyr!

Inneholder:

  • Poserbar Ariel-dukke med avtagbar topp og havfrueskjørt
  • Dinglehopper-børste
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: ca. 81 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell99088
EAN039897990880
MerkeDisney Princess
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.