Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Prince Charming figur - Prinsen til Askepott dukke til kakepynt - 11 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 68,-
Få igjen på lager
SKU
7626
   

Disney Princess Prince Charming figuren er prinsen til Askepott og er en dukke på ca. 11 cm som passer perfekt til kakepynting. Plasser prinsen på toppen av bursdagskaken og feir bursdag og andre feiringer med kongelig stil. Prins Charming figuren passer også utmerket til lek, og er kledd i mørke bukser og turkis jakke med gule detaljer. 

Inneholder:

  • Disney Princess Prince Charming kakepynt figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 11 cm
Produktdetaljer
Modell12489
EAN4007176124895
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.