Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Royal Shimmer Jasmine dukke - 28 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 152,-
Utsolgt
SKU
02228-38

Prinsesse Jasmine drømte lenge om et liv utenfor murene til palasset i Agrabah, og takket være Aladdin, Genie og litt magi lever hun nå sitt livs eventyr. Royal Shimmer dukken har på seg en blå glitrende topp og bukse, et hårbånd og ett par sko. Gjenskap magiske scener fra Disney filmen med Jasmin-dukken. Samle alle 12 prinsesse dukkene for å få en eventyrlig samling (andre dukker selges separat)

Inneholder:

  • Disney Princess Royal Shimmer - Jasmin dukke
  • Bukse
  • Hårbånd
  • Sko

Detaljer:

  • Mål: 28 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF0902
EAN05010993786138
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.