Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Royal Shimmer motedukke - Rapunzel

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 157,-
På lager
SKU
05216-7
   

Med denne Royal Shimmer Rapunzel-dukken fra Disney Prinsesse-universet kan barn forestille seg Rapunzel som svinger ned fra tårnet sitt for å bli med dem i deres stuer og lekerom. Inspirert av den animerte karakteren har denne dukkens klær og tilbehør i Rapunzels signatur-farge, lilla.

Barna kan ha den beste dagen noensinne mens de gjenskaper scener fra Disney-filmen med denne dukkens lange, blonde hår. Rapunzel-dukken utgjør en flott bursdags- eller julegave for gutter og jenter fra 3 år og oppover.

Inneholder:

  • 1 Disney Princess Rapunzel-dukke med sko og tiara

Detaljer:

  • Høyde dukke: ca. 26 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF0896
EAN5010993779031
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.