Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bullyland Disney Princess sittende Askepott

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 68,-
Utsolgt
SKU
16940

Akepott har et veldig hardt og vanskelig liv. Hennes stemor og stesøstre gjør livet hennes til et mareritt. Og hun må gjøre masse kjedelig drittjobb for dem. Vet du hvorfor hun heter Askepott? Stemoren bestemmer over henne på alle områder, siden de får henne til å sove ved siden av oven og asken, blir hun kalt Askepott. Askepott elsker sine dyrevenner og hun synger når hun er sammen med dem. Askepott holder håpet oppe og tror at hun en dag vil bli belønnet med godhet og at hennes drømmer kommer i opplyllelse.

Bullyland leverer de flotteste plastfigurer, som er velegnet til lek, hyllepynt eller kanskje som en figur til bursdagskaken?

Samle dem alle!

  • Håndmalt figur i ftalat- og PVC-fritt materiale
  • Enkel å renholde
  • Svært holdbar plast
  • Passer for barn over 3 år
Produktdetaljer
Modell12362
EAN4007176123621
MerkeDisney Princess
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.