Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Askepott minidukke - 7 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 75,-
Få igjen på lager
SKU
23341
   

Disney Princess Cinderella er en minidukke av Askepott på ca. 7 cm og byr på mye kreativ lek. Den lille dukken er kledd i en blå ballkjole og det følger med snap-on tilbehør slik at du kan pynte antrekket ytterligere. Det blonde håret er satt opp og pyntet med et blått hårbånd.

Inneholder:

  • Disney Princess Askepott dukke
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 7 cm
Produktdetaljer
ModellB8934
EAN5010993347599
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.