Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Style Collection lekesett - leketelefon med lys og lyd, smartklokke, nøkkel og mer

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 326,-
På lager
SKU
04216-67
   

Flott, unikt og morsomt lekesett, perfekt til rollelek. Denne Disney Princess Style Collection, som passer til alle moderne barn med store ambisjoner og god stil. Dette Disney Princess Style Collection settet kommer med leke-smarttelefon, smart-klokke med utskiftbar reim, mobildeksel med kortholder, bilnøkkel og to kredittkort. Trykk på knappene for å høre en unik låselyd!

Lek med telefonen, som blinker og høres ut som en ekte smart-telefon! Smart-klokken kommer med utskiftbar reim, slik at du kan kjøre din egen stil.

Inneholder:

  • 1 smart-telefon med LED-lys og lyder
  • 1 kortholder
  • 1 nøkkel
  • 2 leke-kredittkort
  • 1 smartklokke med ekstrareim

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x knappbatterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell64479-4L
EAN39897644790
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.