Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dragons Deluxe dragefigur - Tannløs

Dragons - How To train you dragon - Dragetreneren

Dragetreneren er en amerikansk animasjonsfilm som tar sitt utgangspunkt i en verden blant vikinger og drager, der vikingene går fra å fange dragene for å skade dem til å bli deres venner og dra på spennende eventyr. Skap dine egne eventyr sammen med Hikken, Tannløs, Light Fury, Astrid, Sormfugl, Thunderclaw, og alle de andre dragene og vikingene. Oppdag en magiske verden med figurer, figursett, og tilbehør fra How To train you dragon - Dragons.

Vår lavpris: 343,-
Utsolgt
SKU
03192-92

Reis gjennom skyene og gjenopplev det episke eventyret fra den siste filmen fra Dragons med denne Tannløs-figuren. Denne dragen har poserbare bein, glødende lys og brølende lyder som bringer han til liv. Tannløs kommer også med pop-up vinger. Skyv på knappen på ryggen, og se de vakre vingene som folder seg ut, og lys og lyd som aktiveres.

Inneholder:

  • Tannløs med pop-up vinger, lys og lyd

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44
  • Mål: ca 26,5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell6045090
EAN778988167519
MerkeDragons
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.