Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dragons Drage og viking-figur - Astrid og Stormfly

Dragons - How To train you dragon - Dragetreneren

Dragetreneren er en amerikansk animasjonsfilm som tar sitt utgangspunkt i en verden blant vikinger og drager, der vikingene går fra å fange dragene for å skade dem til å bli deres venner og dra på spennende eventyr. Skap dine egne eventyr sammen med Hikken, Tannløs, Light Fury, Astrid, Sormfugl, Thunderclaw, og alle de andre dragene og vikingene. Oppdag en magiske verden med figurer, figursett, og tilbehør fra How To train you dragon - Dragons.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 243,-
Få igjen på lager
SKU
03192-90
   

Fly inn i kampen og gjenopplev det episke eventyret fra den siste Dragons-filmen. Dette lekesettet består av drage og vikingfigur. Hver figur kan posere, den er detaljert utformet og ligner på karakteren fra filmen. Astrid er kledd i sin drage-rustning med en hardtslående øks. Stormfly er klar til å angripe, plasser pilen i munnen og skyt. Kommer i flere forskjellige sett, samle dem alle.

Inneholder:

  • Astrid i rustning
  • Stormfly drage

Detaljer:

  • Mål: 21 x 29 x 10 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell6045112
EAN778988167434
MerkeDragons
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.