Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dragons lekesett hule med UV-lys - Light Fury

Dragons - How To train you dragon - Dragetreneren

Dragetreneren er en amerikansk animasjonsfilm som tar sitt utgangspunkt i en verden blant vikinger og drager, der vikingene går fra å fange dragene for å skade dem til å bli deres venner og dra på spennende eventyr. Skap dine egne eventyr sammen med Hikken, Tannløs, Light Fury, Astrid, Sormfugl, Thunderclaw, og alle de andre dragene og vikingene. Oppdag en magiske verden med figurer, figursett, og tilbehør fra How To train you dragon - Dragons.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 235,-
Få igjen på lager
SKU
03192-86
   

Gjenskap en magisk verden med drager fra filmene How to Train a Dragon. Lekesettet består av en fargerik hul med plass til en drage-figur inni. Skyv på den steinformede knappen for å aktivere UV-lyset som avslører dragens bioluminescerende skalaer. Se inn i hulen, snu på den og studer det skjulte designet fra alle vinkler. Den detaljerte dragefiguren kommer med autentisk filmutseende, og den får plass i din håndflate eller lomme slik at du kan ta med deg dragen på nye eventyr. Du kan også bruke lekesettets UV-lys på andre figurer for å studere dem.

Inneholder:

  • Hule Light Fury-drage

Detajer:

  • Batteribehov: 3 x LR44
  • Mål: figuren er ca 5 cm høy
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell6045086
EAN778988162187
MerkeDragons
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.