Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dyrelotto - barnespill med bilder av søte dyr

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 117,-
På lager
SKU
3999
   

Dyrelotto er et morsomt barnespill hvor du skal finne bildene som er like. Denne lottoutgaven har bilder av søte dyr som barna kan kjenne igjen. Hver spiller har en plate med bilder foran seg. For å vinne spillet er det om å gjøre å finne brikker som passer til sin egen plate, og fylle den først. Lotto er ofte barnas første spill, og det blir fort populært. Enkle regler og fine, fargerike bilder gjør spillet så underholdene at de vil spille om og om igjen.

Inneholder:

  • Dyrelotto

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14079
EAN7031650140795
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.