Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Educa Puslespill 12, 16, 20 og 25 brikker - 4 puslespill med ville dyr

Educa spill og puslespill gir deg underholdning og læring gjennom flotte motiver og deler av høy kvalitet.

Puslespill kan være både underholdene og lærerikt, og puslespillene fra Educa er intet unntak. Educas historie strekker seg tilbake til 1894, og de er fortsatt et av verdens ledende merker og setter standarden innen pedagogiske spill og puslespill. Educa-merket er en garanti for kvalitet, og alle deler gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller, og det benyttes fornybare, miljøvennlige råvarer av topp kvalitet. Educa har et enormt utvalg av spill og puslespill som passer til alle aldre!

Vår lavpris: 128,-
Utsolgt
SKU
02225-12

4 Educa puslespill med større brikker – her med motiv av ulike ville dyr.

Hvert puslespill har store brikker som er lette å gripe og passer ypperlig for barn fra 3 år. Puslespill er populært og en altoppslukende hobby. Med Educa kan du pusle store eller små puslespill. Vanskelighetsgraden varierer fra noen få til mange tusen puslebrikker. Å pusle er derfor en aktivitet som passer små som store.

Å pusle er underholdende og lærerikt, og kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. For de aller minste kan pusling være en fin måte å trene finmotorikk og øye- hånd koordinasjon.

Inneholder:

  • 4 Educa puslespill med ville dyr

Detaljer:

  • Motiv: ville dyr
  • Brikker: 12, 16, 20 og 25 brikker
  • Mål ferdig puslet: 16 x 16 cm (HxL)
  • Vanskelighetsgrad: lett
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell17147
EAN8412668171473
MerkeEduca
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.