Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Educa SpiderMan Puslespill 2 x 48 brikker - Ghostspider, SpiderMan og Green Goblin

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 148,-
Utsolgt
SKU
02225-31

Educa puslespill med 2 motiver av SpiderMan lar de minste barna øve seg med flere brikker.

Hvert puslespill har 48 brikker og måler 28 x 20 cm ferdig puslet. Puslespill er populært og en altoppslukende hobby. Med Educa kan du pusle store eller små puslespill. Vanskelighetsgraden varierer fra noen få til mange tusen puslebrikker. Å pusle er derfor en aktivitet som passer små som store.

Å pusle er underholdende og lærerikt, og kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. For de aller minste kan pusling være en fin måte å trene finmotorikk og øye- hånd koordinasjon.

Inneholder:

  • Educa Puslespill 2 x 48 brikker – SpiderMan

Detaljer:

  • Motiv: SpiderMan
  • Mål ferdig puslet: 28 x 20 cm (HxL)
  • Brikker: 2 x 48
  • Vanskelighetsgrad: lett/middels
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell18099
EAN8412668180994
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.