Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun mikrobølgeovn i tre

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 145,-
På lager
SKU
04202-40
   

Små kokker vil enkelt og raskt kunne lage seg et spennende måltid med denne mikrobølgeovnen i tre fra EduFun. Inviter venner og familie på besøk, disk opp med de beste måltider uten å måtte bruke altfor lang tid på kjøkkenet. Døren på mikrobølgeovnen kan åpnes, sett inn maten, skru på timeren og vent til maten er klar. Maten blir servert på rekordtid! Og får du gjester på overaskelsesbesøk er det bare å ta opp noe fra fryseren og tine det raskt.

Detaljer:

  • Mål: 21,5 x 18 x 14 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: det er ikke lyd på denne mikrobølgeovnen.

Produktdetaljer
Modell4332
EAN7040698716329
MerkeEduFun
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.