Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun Noahs ark i tre med figurer og dyr - 17 deler

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
05192-83
   

Dette lekesettet i tre inneholder Noahs ark med dyr og figurer. Arken har flere utskjæringer som gjør at den også kan brukes som en putteboks. Arken og figurene er laget i slitesterke materialer. Det er god plass til å lagre dyrene inne i arken, og den er et flott tillegg når man skal lære små barn om ulike dyr og former.

Inneholder:

  • Noahs Ark
  • Forskjellige dyr som: apekatter, løver, elefanter og flere
  • Noah og hans kone

Detaljer:

  • Mål: 27 x 15 x 20,5 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell2043
EAN6942397320432
MerkeEduFun
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.