Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Babyalbum - Min babybok - ta vare på de første minnene

-63%

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

63%
Kampanjepris 50,- 135,- Du sparer: 85,-
På lager
SKU
03182-12
   

Denne vakre boken hjelper deg med å huske de viktigste minnene fra det første året i barnets liv. Babyalbumet Min Babybok består av 32 sider, og sidene inneholder flotte illustrasjoner og morsomme tema. Skriv inn detaljer om da barnet kom til verden, og morsomme "mine første" historier. Forevige morsomme minner ved å skrive inn historier og lime inn bilder. Dette er en super gave til den som venter en liten baby.

Inneholder:

  • Min babybok

Detaljer:

  • Materiale: papir
  • Mål: 28,3 x 23,5 x 1,0 cm
Produktdetaljer
Modell430518
EAN9788242955746
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.