Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

KidzLabs Luftmaskin som lyser i mørket - eksperimentsett fra 8 år

-55%

KidzLabs - pedagogisk leketøy med vitenskapelige eksperimenter og lettmonterte, motoriserte eksperiment- og byggesett til barn

KidzLabs Har morsomme, pedagogiske vitenskapspakker og eksperimenter som inspirerer barn og unge til å stille spørsmål og undersøke det de lurer på. Settene fra KidzLabs baserer seg på STEM-prinsippene fra astronomi, biologi, kjemi, optikk, magnetisme og mye mer. 

KidsRobotix serien inneholder en rekke byggesett som er lette å montere, hvor barna kan skape motoriserte, mekaniske leker, samtidig som de lærer de grunnleggende prinsippene rundt mekanikk og roboter. Settene viser barna hvordan enkle motorer kan brukes til å skape en rekke effekter. Eksperimentsettene har sine unike design og forskjellige funksjoner som lærer barna mekaniske underverker. KidzRobotix utvikler barnas STEM-ferdigheter!

55%
Kampanjepris 85,- 190,- Du sparer: 105,-
På lager
SKU
05216-4
   

Se hvordan isoporkulen svever og lyser i mørket som om den trosser tyngdekraften. Med dette lærerike eksperimentsettet fra KidzLab kan dere utføre spennende eksperimenter og lære mer om luftstrøm og Bernoulli-prinsippet.

Inneholder:

  • 1 KidzLab eksperimentsett - Luftmaskin

Detaljer:

  • Mål eske: 27,5 x 20,5 x 6 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 8 år

STEAM-eksperimentsett er lærerike sett som inkluderer vitenskap, teknologi og teknikk, kunst og matematikk.

Produktdetaljer
Modell270535
EAN7317442705350
MerkeKidzLabs
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.