Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Enchantimals Playhouse Panda lekesett

-40%

Velkommen til en lunefull verden av Enchantimals, der vennskap gjør alt mulig.

Enchantimals er en gruppe med jenter som har et helt spesielt bånd til sine dyrevenner. De deler til og med noen av de samme egenskapene, og ligner litt på sine venner fra dyreverdenen. Enchantimals jentene bor i en fantastisk verden, Everwilde, hvor de opplever morsomme eventyr, hele tiden! De lever i en verden der vennskap gjør alt mulig.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
40%
Kampanjepris 357,60 Vår lavpris: 596,- Du sparer: 238.-
På lager
SKU
11184-12
   

Bli med i en ny og spennende verden med disse skjønne Enchantimals dukkene og sine kjæledyr. Lek med dyrevennene og dyrene dems! Bli en ekte dyrevenn! Her kan du velge mellom å lage mat og sitte å spise ved bordet i førsteetasje, sove i andreetasje med kjæledyret i sengen over. Du kan huske i den lille husken sammen med din gode venn, eller klatre til toppen av treet og mye mer! Dette lekehuset inneholder alt du trenger for mange timers lek.

  • Design og utseende inspirert fra dyreverden.
  • Inneholder: Enchantimals Playhouse Panda lekesett med dukke, kjæledyr og tilbehør
  • Størrelse: 17 x 71 x 57 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellFNM92
EAN0887961450316
MerkeEnchantimals
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.