Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Enhjørning gavesett - digital klokke og lommebok

My Little Pony - fargerike ponniene fra Equestria

Ta del i en magisk verden blant de fargerike ponniene fra My Little Pony. Disse ponniene med hver sin personlighet, utseende og interesse har underholdt barn siden 80-tallet. My Little Pony verdsetter vennskap, og beskytter hverandre mot farer som lurer i det magiske kongeriket Equestria. Verdens kuleste ponnier, med Twillight Sparkle og vennene hennes i spissen, opplever spennende eventyr og lærer deg nyttige ting om vennskap.

My Little Pony figurer, lekesett, figursett, dukker og tilbehør lar deg gjenskape eventyr med ponniene eller skape dine helt egne historier. Finn frem din My Little Pony og dra på morsomme, fargerike og magiske ponni-eventyr!

Vår lavpris: 135,-
Utsolgt
SKU
04193-31

Er du glad i enhjørninger? Nå kan du passe tiden med den fine digitale klokken, og matche med den tilhørende lommeboken. Begge har et flott motiv i rosa av en enhjørning og en regnbue.

Detaljer:

  • Digital klokke med plastreim
  • Klokken er 19cm lang
  • Batteri er inkludert
  • Lommebok med borrelås og ett rom
Produktdetaljer
ModellKL10105
EAN8435507817707
MerkeMy Little Pony
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.