Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Escape Your House strategisk familiespill - 6 oppdrag

-46%

46%
Kampanjepris 150,- 278,- Du sparer: 128,-
På lager
SKU
04217-100
   

Bli en erfaren spion med Escape Your House spillet. Samle dine venner og familie på ett av flere spennende oppdrag, og forsøk å rømme fra huset før tiden er ute!

Det Super Hemmelige SpionLaget (SHSL) er en organisasjon som beskytter verden mot farer. En av hovedkarakteristikkene til spioner er at de ikke legges merke til. Og hva ville være mindre merkbart enn en søt, uskyldig familie eller en gjeng trivelige venner? Det er akkurat derfor SHSL ser etter folk som dere!

Ta utfordringene i de 6 spennende oppdragene. I hvert oppdrag har dere 15 minutter til å rømme fra huset deres. Dette er ikke et spill som spilles ved spisebordet, men i ulike rom i huset. Jobb sammen med å løse pusleoppgaver som er blitt etterlatt rundt i huset, så dere endelig finner nøkkelen til utgangsdøren!

Inneholder:

  • Escape Your House spill

Detaljer:

  • Spilltid: 15 min per oppdrag
  • Spillere: 3-6
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 8 år

Produktdetaljer
Modell85-762
EAN5707152004744
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.