Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Familiens Spørrespill - morsomt reisespill til familien

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 110,-
På lager
SKU
03193-94
   

Familiens Spørrespill er et morsomt spørrespill i smart reiseutgave. Velg mellom to tall (1–6) - og velg spørsmålet basert på emnet du foretrekker. Deretter får alle spillerne svare på spørsmålet, og prøve å samle poeng. Spilleren med høyeste poengsum etter ti spørsmål vinner spillet! Dette lille spillet har nok innhold for dusinvis av omganger, og emnene gir spillet et ekstra lag med spenning. Å plukke spørsmålene er et morsomt sjansespill hver gang!

Inneholder:

  • 1 Familiens spørrespill - reiseutgave

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6 
  • Spilletid: ca. 15 minutter
  • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
Modell55120
EAN6416739551203
MerkeTactic
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.