Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fantasi spillet - tegn, gjett og mim - familiespill fra 10+

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
20470
   

Fantasi er en spillklassiker fra Damm Egmont! Gjør deg klar for en morsom spillstund med uforståelige kruseduller, gestikulering, grimaser, nynning og ellevill latter! Tegn, mim syng/nynn gjett og vinn! Nytt i denne utgaven av Fantasi-spillet er emnet TV/film underholdning, så her er det noe for en hver spiller. I Fantasi deltar alle på lik linje - ingen forkunnskaper trengs. Trekk et oppgavekort og snu timeglasset, du har ett minutt på å forklare oppgaven gjennom tegning eller miming, og klarer medspillerne på laget ditt å gjette riktig før tiden er ute er dere ett skritt nærmere seier!

  • Fra 10 år
  • 2-6 spillere
  • Spilletid: 50 min
  • Norsk versjon med regler

Spillet inneholder spillbrett, 4 spillebrikker, terning, timeglass, tusjtavle, spesialtusj, svamp til tavle, 35 aktivitetskort, 265 kort med 1590 oppgaver fordelt på 6 emner, og spilleregler på Norsk.

Produktdetaljer
Modell610208
EAN7031656102087
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.