Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fantorangen knottepuslespill 5 brikker - puslespill i tre

Fantorangen og Fantus - alle barns favoritt fra Barne-TV.

Fantorangen og Fantus er de populære og morsomme snabeldyrene fra barne-TV på NRK. De morsomme karakterene som lærer de små barna om å pusse tennene, være venner, sovesang, ikke være redde og mye mer. Sammen med bestevennen Eddi finner Fantorangen på situasjoner som barna kan kjenne seg igjen i og som de forstår, og dersom noe går galt er det ofte Eddi som får skylden. La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn.

Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Vår lavpris: 138,-
På lager
SKU
08192-112
   

Nå kan de yngste barna pusle motiv fra Fantorangen med dette flotte knottepuslespillet i tre. Trepuslespillet har fem brikker med solide knotter og passer for de minste barna. Brikkene er store og gripevennlige for små hender. Du finner Fantorangen, Eddie og flere andre karakterer som barna kjenner fra barne-TV.

Inneholder:

  • Knottepuslespill med Fantorangen

Detaljer:

  • Antall brikker: 5
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell512041
EAN7031565120417
MerkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.