Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fingerlings Glitter Baby Panda - Archie

-34%

Møt Fingerlings, de interaktive dyrene med lyder, bevegelser og funksjoner

Fingerlings er søte små babyaper, pandaer og dinosaurer som er nysgjerrige på verden rundt seg, og de begynner med deg. Disse interaktive dyrene elsker å henge på fingeren din, blinke med øynene, snu på hodet, blåse kyss, svinge med halen, snakke eller brøle. Fingerlings figurene kommer til liv med over 40 - 50 animasjoner for å fortelle deg hvordan de føler seg. Du vil elske disse morsomme dyrene med deres realistiske lyder, blinkende øyne og hodet som svinger.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
34%
Kampanjepris 163,- Vår lavpris: 247,- Du sparer: 84.-
På lager
SKU
09182-40
   

Møt Archie, en baby Fingerlings-panda, som er helt blå. Han er nysgjerrig på verden rundt seg, og elsker å ta tak i ting….spesielt dine fingre.

Med glitrende glitter på armer og ben, elsker Archie å glitre og skinne. Han reagerer også på lyd, bevegelse og berøring på alle mulige søte og komiske måter. Han blåser kyss, og snakker panda singsong. Han faller i søvn når du rugger han forsiktig. Og dersom du roper eller lager en høy lyd blir han skikkelig skremt. Snakk med din Fingerlings og opplev at den snakker tilbake med 40 forskjellige lyder.

Samle flere av de søte Fingerlings-pandanene, og se at de kommuniserer med hverandre.

Inneholder:

  • Archie

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AG13
  • Mål: ca 10 cm høy
Produktdetaljer
Modell3563
EAN771171135630
MerkeFingerlings
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.