Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price 2 i 1 babygym

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
05195-197
   

Med Fisher Price 2 i 1 babygym kan barnet ditt leke på to ulike måter. Sett buen opp for at barnet ditt kan ligge på ryggen å leke, og plasser buen ned for lek i mageleie.

Babygymen er i sterke klare farger og kommer med ulike leker som kan henge i buen. Biteringer, speil og et mykt knitrende pandafjes er alle spennende gjenstander for en liten baby som akkurat har oppdaget verden!

La din baby få utforske og leke på denne flotte babygymen fra Fisher Price. Babygymen hjelper babyen til å utvikle sanseinntrykket og motorikken. Når barnet er ferdig med å leke kan babygymen enkelt foldes sammen for lagring eller transport til et nytt sted.

Innhold:

  • Fisher Price 2 i 1 babygym

Detaljer:

  • Mål: H13 x L13 cm
  • Alder: fra 0 mnd
Produktdetaljer
ModellFXC14
EAN10887961687337
MerkeFisher Price
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.