Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price 2-i-1 Flip and Fun aktivitetsgym - babygym med vendbar bue og friske farger

-53%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

53%
Kampanjepris 187,- 397,- Du sparer: 210,-
Utsolgt
SKU
05195-197

Med Fisher Price 2-i-1 babygym kan barnet ditt leke på to ulike måter. Sett buen opp for at barnet ditt kan ligge på ryggen å leke med rangler som henger ned fra buen, eller plasser buen ned mot gulvet for lek i mageleie. Aktivitetsgymmen er i sterke, klare farger og kommer med ulike leker som kan henge i buen. Biteringer, speil og et mykt knitrende pandafjes er alle spennende gjenstander for en liten baby som akkurat har oppdaget verden!

La din baby få utforske og leke på denne flotte babygymen fra Fisher Price. Babygymen hjelper babyen til å utvikle sanseinntrykket og motorikken. Når barnet er ferdig med å leke kan babygymen enkelt foldes sammen for lagring eller transport til et nytt sted.

Inneholder:

  • Fisher Price 2-i-1 babygym

Detaljer:

  • Mål: 13 x 13 cm (HxL)
  • Alder: fra 0 mnd
Produktdetaljer
ModellFXC14
EAN887961687330
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.