Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price 2 i 1 - flodhest og ball

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 227,-
Få igjen på lager
SKU
05195-195
   

Takket være Fisher Price 2 i 1 - flodhest og ball kan barnet ditt gå fra søte klemmer til å spille med ball på et øyeblikk!Denne morsomme flodhesten forvandler seg enkelt til en ball på 1-2-3. Når du er ferdig å leke med ballen kan du enkelt forvandle den tilbake til en myk deilig flodhest.

Bamsen består av ulike materialer og barnet ditt kan utvikle finmotorikken ved hjelp av denne bamsen. Denne leken vil garantert falle i smak hos din baby. Er det ballen eller flodhesten som er mest interessant?

Produktdetaljer
ModellGFC35
EAN887961756999
MerkeFisher Price
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.