Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn uro med white noise, lys og lyd

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
05195-175
   

Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn uro stimulerer barnets sanseinntrykk med blant annet stjernelys, musikk, hvit støy (white noise) og naturlyder. Denne flotte uroen vokser med barnet. De tre bjørne-bamsene med sommerfuglvingene henger på den motoriserte uroen og snurrer rundt. Bamsene trøster og underholder barnet. Mens bamsene svever rolig over hodet på babyen projiseres det et dempet stjernelys på tak og vegger.

Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn uro sørger for å omgi barnet med beroligende ting å se på. Uroen har også tre lydinnstillinger, til sammen 30 minutter, med vuggesang, hvit støy og beroligende lyder.

Uroen kommer med fjernkontroll som enkelt kan henges opp på døren til barneværelset. Og du kan styre innstillingene fra avstand så du ikke forstyrrer den rolige babyen. Når barnet har vokst fra å bruke uroen over barnesengen kan Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn uroen gjøres om til en spilledåse med stjernelys til eldre barn. Eller du kan bruke den som en uro til barnevognen. Fest uroen på kalesjen og du har underholdning til ditt barn når dere er på farten.

Funksjoner:

 • Stjernelys
 • Musikk
 • Hvit lyd (white noise)
 • Naturlyder
 • Kan brukes på sengekant, som spilledåse eller som uro til vogn
 • De tre myke, søte bjørnene med vinger trøster, beroliger og underholder barnet

Innholder:

 • Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn uro
 • Fjernkontroll 

Detaljer:

 • Batteribehov uro: 4 x AA batterier (ikke inkludert)
 • Batteribehov fjernkontroll: 2 x AAA batterier (ikke inkludert) 
 • Alder: fra 0 mnd
Produktdetaljer
ModellCDN41
EAN887961046076
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.