Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn Uro Mobile

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
05195-175
   

Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn Uro Mobile stimulerer barnets sanseinntrykk med blant annet stjernelys, musikk, hvit støy (white noise) og naturlyder. Denne flotte uroen vokser med barnet. De tre bjørne-bamsene med sommerfuglvingene henger på den motoriserte uroen og snurrer rundt. Bamsene trøster og underholder barnet. Mens bamsene svever rolig over hodet på babyen prosjiseres det et dempet stjernelys på tak og vegger.

Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn Uro Mobile sørger for å omgi barnet med beroligende ting å se på. Uroen har også tre lydinnstillinger, til sammen 30 minutter, med vuggesang, hvit støy og beroligende lyder.

Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn Uro Mobile kommer med fjernkontroll som enkelt kan henges opp på døren til barneværelset. Og du kan styre innstillingene fra avstand så du ikke forstyrrer den rolige babyen. Når barnet har vokst fra å bruke uroen over barnesengen kan Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn Uro Mobile gjøres om til en spilledåse med stjernelys til eldre barn. Eller du kan bruke den som en uro til barnevognen. Fest uroen på kalesjen og du har underholdning til ditt barn når dere er på farten.

Innhold:

 • Fisher Price 3 i 1 - drømmebjørn Uro Mobile
 • Fjernkontroll så du kan starte uroen, stjernelysshowet og opp til 30 minutter med lyd på nytt , uten å gå inn på rommet

Funksjon:

 • Stjernelys
 • Musikk
 • Hvit lyd (white noise)
 • Naturlyder
 • Kan brukes på sengekant, som spilledåse eller som uro til vogn
 • De tre myke, søte bjørnene med vinger trøster, beroliger og underholder barnet

Detaljer:

 • Batteribehov uro: 4 AA batterier
 • Batteribehov fjernkontroll: 2 AAA batterier
 • Alder: fra 0 - 5 mnd

OBS! Batterier er ikke inkludert

Produktdetaljer
ModellCDN41
EAN887961046076
MerkeFisher Price
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.