Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Fisher Price Aktivitetsgym og lekematte med 7 leker

-35%

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Kampanjepris 484,90 Vår lavpris: 746,-
35%
Du sparer: 261,10
Få igjen på lager
SKU
06216-49
   

Fra babygym til stor lekematte, denne aktivitetsgymmen fra Fisher-Price med bytema lar babyen få utforske flere sanser, med hele 7 leker inkludert. Babyen kan leke både mens de ligger på ryggen, på magen, sitter eller krabber rundt. Her er et speil for selvoppdagelse og flere leker til å henge på gymstativene. Med elektronisk bil som kan skyves rundt mens den spiller musikk, får barnet stimulert sine lyttesanser, øye-hånd koordinasjon og motorikk.

Etter hvert som den lille vokser kan matten by på flere morsomme lekestunder fra gården til byen og til og med over snødekte fjell.

 • Fisher-Price 2i1 babygym og lekematte
 • Med 7 aktivitetsleker inkludert
 • 1 elektronisk bil med over 20 minutter musikk
 • Matte kan vaskes i vaskemaskin

Inneholder:

 • Fisher-Price aktivitetsmatte
 • 3 kjøretøy
 • 2 dyreleker
 • 2 rollespill-deler

Detaljer:

 • Mål: ca. 113 x 72 cm (LxB)
 • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkludert)
 • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
ModellGJD41
EAN887961809527
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.