Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price aktivitetsleke - travel bikube med 3 mynter

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 257,-
Utsolgt
SKU
02216-271

Barn fra 9 måneder blir hovedbien med ansvar for sin egen aktive bikube med denne kreativitetsleken fra Fisher-Price. Putt de små bie-brikkene i kuben, som et myntapparat og se de falle ned gjennom labyrinten. Hvor vil de ta veien? Det vet ingen på forhånd. De kan dinge borti metallbjellen på venstre side, eller sette ned sklia på høyre. Bikubens aktiviteter inkluderer en rulle, flipp-flapp, raslende perler og mer som hjelper med å styrke babyens fin-motorikk og øye-hånd koordinasjon.

  • Fisher-Price Bikube leke med mynter
  • Hold små hender opptatt med flere morsomme aktiviteter
  • Flott sanseleke med flere teksturer som tre, metall og stoff
  • Passer for baby fra 9 mnd og oppover

Inneholder:

  • 1 Bikube aktivitetsleke
  • 3 bie-mynter

Detaljer:

  • Mål: 9,6 x 27 x 25 cm
  • Alder: fra 9 mnd.
Produktdetaljer
ModellGJW27
EAN0887961819113
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.