Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Baby Bear and Firefly Soother - bamse med lykt og spilledåse - lysprosjektor

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 394,-
Utsolgt
SKU
06225-14

Denne søte 3-i-1-spilledåsen og bamsen fra Fisher-Price forestiller en søt bjørn med ildfluer. Bruk leketøyet som en nattlampe som spiller musikk og lyser for å roe ned babyen din når det er sovetid. Etter hvert som barnet ditt vokser kan du bruke bamsen som et kosedyr, og lampen som et beroligende lys på nattbordet.

Lampen kan blinke mykt, eller projisere en stjernehimmel i taket. Du kan også velge mellom å spille av lyder fra en spilleliste eller beroligende lyder. Spillelisten er inspirert og godkjent av søvn- og barneutviklingseksperter.

  • Kan brukes som spilledåse for babyer
  • Spilledåse og nattlys for større barn
  • Sanseinntrykk: Blinkende ildfluelys og stjernehimmel via prosjektor
  • 20 minutters Ready, Settle, Sleep-spilleliste
  • Lydeffekter: Hvit støy, bølgesus, naturlyder og lunefulle lyder

Inneholder:

  • Fisher Price bamse
  • Fisher Price lampe

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA batterier (inkludert)
  • Alder: fra 0 mnd
Produktdetaljer
ModellGRR00
EAN887961910254
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.