Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price babygym - Ready to Hang Sensory Sloth Gym

-54%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

54%
Kampanjepris 275,- Vår lavpris: 594,- Du sparer: 319,-
På lager
SKU
01212-4
   

La barnet leke med dovendyret i Fisher Price babygym, og la det oppleve følelsen av at alt er mulig. Skyer klirrer, sommerfugler klikker og blader lar seg krølle. Barnet sier high five til dovendyret, speiler seg i solspeilet, og leker med en morsom tyggeleke som er god å bite på for såre gommer.

Denne babygymmen fra Fisher-Price er full av lekemuligheter som utvikler barnets sanser, enten om det ligger og leker eller skyver seg rundt på magen. Babygymmen kan vaskes i maskinen, og den kommer med en bue som strekker seg over barnet, og 6 avtakbare leker. Denne leken bidrar i barnets utvikling av nakke- og kjernemuskelatur, gjenkjennelse av farger og teksturer, finmotorikk og engasjerer barnets syn og hørsel.

Inneholder:

  • Fisher Price babygym
  • 6 avtakbare leker

Detaljer:

  • Mål: 64 x 36 x 34 cm
  • Alder: fra 0 mnd
Produktdetaljer
ModellGNB52
EAN887961866353
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.