Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Calming Clouds Mobile and Soother - uro med musikk, lys og bevegelse - lydsensor

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 446,-
På lager
SKU
02217-173
   

Fisher Price calming clouds mobile and soother er en uro formet som en fargerik regnsky, og er ikke bare estetisk pen å se på, men er også både smart og praktisk. Fargene på de myke regndråpene gjør uroen spennende å følge med på og er derfor med på å fremme evnen til å spore og fokusere på ting med øynene. Den har beroligende musikk og beveger seg med behagelige bevegelser, og hjelper babyen med å sove ved hjelp av myke lys og rolige lyder. Denne uroen har i tillegg en smart lydsensor som setter i gang den beroligende effekten dersom babyen lager lyder, uten å forstyrre babyen. Uroen kan konverteres til en behagelig nattbordslampe som kan brukes videre når barnet har vokst fra uroen.

Inneholder:

  • Fisher Price Calming Clouds Mobile uro

Detaljer:

  • Lydsensor
  • Kan konverteres til nattlampe
  • Alder: fra 0 mnd
  • Batteribehov: 3 x AA (ikke inkludert)
Produktdetaljer
ModellGRP99
EAN887961910223
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.