Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Calming Vibes Pinnsvin - kosedyr med rolig musikk til baby

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 284,-
Utsolgt
SKU
06225-13

Fisher Price Calming Vibes Pinnsvin er det myke kosedyret som spiller rolig musikk i 10 minutter, mens den vibrerer.

Trykk pinnsvinet på magen og musikken starter. Kosebamsen kan dessuten enkelt festes til barnevognen eller lekegrinden. Denne kosete vennen fra Fisher Price hjelper til med å trøste babyen din - hjemme eller mens du er på reise. De små vil elske det søte ansiktet, de myke stoffene, den rolige musikken og vibrasjonene. Pinnsvinet kommer med fire forskjellige innstillinger, slik at du kan tilpasse leken for din babys skiftende behov.

 • Sensorisk utvikling: Med myke teksturer, mild musikk og beroligende vibrasjoner engasjeres babyens utviklende taktile og auditive sanser
 • Sikkerhet og lykke: Pinnsvinets søte, vennlige ansikt, myke tekstiler og milde musikk og vibrasjoner gjør denne myke bamsen til den perfekte venn for å trøste babyen din
 • 5 Sensoriske funn for å engasjere babyens sans for hørsel og berøring
 • 4 innstillinger for musikk og vibrasjoner
 • 10 minutter med mild musikk og lyder og beroligende vibrasjoner
 • Volumkontroll

Inneholder:

 • Fisher Price Calming Vibes Pinnsvin

Detaljer:

 • Mål: 17 cm (H)
 • Batteribehov: 3 x AAA batterier (inkludert)
 • Kan vaskes i maskin (med elektronikk fjernet)
 • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
ModellFXC58
EAN887961687750
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.