Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Deluxe Infant-to-Toddler Rocker - vippestol

-41%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

41%
Kampanjepris 496,- Vår lavpris: 843,- Du sparer: 347,-
På lager
SKU
06205-96
   

Fisher-Price Deluxe Baby-to-Toddler Rocker er en superkomfortabel vippestol til din baby. Stolen kan brukes helt fra nyfødt stadie og vokser med ditt barn etter hvert som han/hun blir større.

Vippestolen har beroligende vibrasjoner og trøster ditt barn for deg. Det er også en uro over hodet til barnet med to leker på. Denne kan fjernes etter hvert som barnet ikke har behov for den lenger. Sett ned fotstøtten under stolen og den står støtt. Setet kan settes i flere posisjoner og ditt barn kan ligge eller sitte oppreist i denne flotte vippestolen fra Fisher Price.

De spennende lekene som henger på uroen og de beroligende vibrasjonene er med på å stimulere ditt barn eller berolige babyens sanser på en god og trygg måte. Setet har et behagelig stofftrekk og seler for sikkerheten til ditt barn.

Innholder:

  • Fisher Price Deluxe Baby-To-Toddler vippestol
  • Uro med 2 leker

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x D batteri (ikke inkludert)
  • Mål: 50 x 14 x 50 cm (LxBxH)
  • Vekt: 4 kg
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
ModellGMD21
EAN887961852134
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.