Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price doktorsett

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Vår lavpris: 186,-
På lager
SKU
24262
   

Med dette doktorsettet til barn fra Fisher Price kan man dukke rett inn i rolleleken som doktor og sjekke pasienter med masse utstyr. Stetoskopet fungerer på ordentlig, slik at man kan lytte til hjertet. Hele settet kommer i en flott doktorveske, slik at man får alt utstyret med seg når man skal besøke pasientene. 

  • Stetoskop som man kan lytte med på ordentlig
  • Temperaturmåler
  • Blodtrykkspumpe
  • Doktorveske og mye mer

Detaljer:

  • Anbefalt alder: 3-6 år
Produktdetaljer
ModellDVH14
EAN887961369373
MerkeFisher Price
Alder3-6

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.