Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price elefantspeil - aktivitetsleke til baby

-40%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
40%
Kampanjepris 116,- Vår lavpris: 194,- Du sparer: 78.-
På lager
SKU
06195-20
   

Elefantspeilet fra Fisher Prise er perfekt når barnet begynner å ligge i mageleie. Det er godt å ha noe å feste blikket på når babyen skal trene styrke i nakke og rygg. La babyen utforske elefantens mange spennende detaljer. Magen til elefanten er et speil og babyen kan bli fascinert når han/hun ser seg selv i speilet. Den spennende halen er også morsom å dra i, og på tuppen av snabelen til elefanten er det et spennende, grønt hjul som roterer.

  • Se babyen utvikle seg motorisk og i styrke mens den leker med denne morsomme leken fra Fisher Price.
  • Elefantspeilet kan brukes av barn allerede fra 3 mnd.
  • Og vil garantert fange oppmerksomheten til de minste når de ligger i mageleie.

Detaljer:

  • Mål: L20 x B7 x H19 cm
  • Alder: fra 3 mnd.
Produktdetaljer
ModellGCM46
EAN0887961730937
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.