Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price fargerik stableleke

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 127,-
På lager
SKU
08184-17
   

Fisher Price introduserer barnet for størrelser og stabling. Med denne stableleken kan barnet stable ringene med ulike farger og størrelser. La barnet gripe etter ringene og sikte på pinnen når han/hun skal stable. Etterhvert vil barnet skjønne sammenhengen mellom størrelsene på ringene og hvilke ring som bør plasseres først og hvilke som bør plasseres sist. 

Den minste og øverste ringen på denne stableleken fungerer dessuten også som en rangle. Den gjennomsiktige overflaten lar babyen utforske de små perlene som rasler inni ringen. rist, rist, rist - så morsomt!

Basen på denne stableleken består av en ustø fot med en pinne. Klarer barnet å treffe med ringene på pinnen når basen vipper frem og tilbake?

La barnet ditt utforske sansene sine ved å oppdage forskjellen på stor og liten og etter hvert lære seg forskjellen på fargene. La finmotorikken spille inn når barnet øver seg på å gripe etter ringene og plassere dem over pinnen. Og la barnet ditt undre seg over fargene og størrelsene. Ikke minst, la ditt barn være nysgjerrig over alle de nyoppdagede funksjonene og måtene å leke med dette stabletårnet på. 

Detaljer: 

  • Trener sansene og finmotorikken 
  • Trigger nysgjerrigheten og får barnet til å undre
  • Mål: L12 x B12 x H20 cm 
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellGDK51
EAN887961824193
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.