Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price First Builders - Mega Bloks byggeklosser - Fornøyelsespark byggesett

-40%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

40%
Kampanjepris 175,- Vår lavpris: 294,- Du sparer: 119,-
På lager
SKU
03217-36
   

Fornøyelsespark byggesettet fra Fisher Prices Mega Bloks er et lekesett som passer godt til de minste. Bygg ditt eget 3-etasjes fornøyelsespark-eventyr med dette settet. Det følger også med katt- og hundeklosser som elsker å leke "borte-titt-tei" med barna. Dyrene kan plasseres på utløseren og når barna trykker på spaken sender de hunden og katten på jakt etter hverandre nedover sklien.

Settet kan også kombineres med andre Mega Bloks byggesett for mer moro. Mega Bloks byggeklosser har perfekt størrelse for små hender og bidrar til å støtte barnets motoriske utvikling, i tillegg til å stimulere sansene med sine friske farger og behagelige former.

Inneholder:

  • Fisher Price Mega Bloks Fornøyelsespark

Detaljer:

  • Antall deler: 30
  • Kompatibel med andre Mega Bloks byggesett
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
ModellGKX70
EAN887961833232
MerkeFisher Price
Alder1, 2, 3, 4, 5

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.