Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price First Builders - Mega Bloks byggeklosser - Musikalsk trehytte i jungelen lekesett - over 100 musikkombinasjoner

-37%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

37%
Kampanjepris 250,- Vår lavpris: 394,- Du sparer: 144,-
På lager
SKU
03217-35
   

Bygg et musikalsk jungeltre med det morsomme Mega Bloks byggesettet Jungle Treehouse Band. Perfekt for de minste! Plasser de fire dyreklossene på treet og aktiver ulike lyder ut i fra hvor de plasseres! Dette byggesettet har over 100 musikkombinasjoner for barnet ditt å oppdage, hvor jungeltrehuset har 2 moduser man kan velge mellom for å lære, spille og uttrykke seg med lyder. I det ene moduset kan man lære lyder ved å plassere dyreklossene på sin matchende farge på treet. Bytter man til det andre moduset finner man 3 musikalske takter, instrumentlyder og mer!

Stable dyreblokkene på ulike steder på treet for ulike musikalske opplevelser. Man kan også utvide moroa med andre Mega Bloks byggesett. Mega Bloks byggeklosser har perfekt størrelse for små hender og bidrar til å støtte barnets motoriske utvikling, i tillegg til å stimulere sansene med sine friske farger og behagelige former.

Inneholder:

  • Fisher Price Mega Bloks Jungle Treehouse Band byggesett

Detaljer:

  • Antall deler: 60
  • Over 100 lydkombinasjoner
  • Kompatibel med andre Mega Bloks byggesett
  • Alder: fra 12 mnd
  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
Produktdetaljer
ModellGGG11
EAN887961777598
MerkeFisher Price
Alder1, 2, 3, 4, 5

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.