Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher-Price Giggles and Growls monster-plysj

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 224,-
På lager
SKU
04184-85
   

Gi dette sjarmerende monsteret en klem og hør han knise. Trekk i armene og de strekker seg. Denne skapningen er superskjønn og inneholder morsomme lyder. Barna vil elske Fisher-Price´ Giggles and Growls! Bamsen har også en lomme som kan undersøkes. Leketøyet er laget av myk plysj.

  • Krever batterier: 2 x AAA (inkludert)
  • Størrelse: 20 x 18 x 10 cm
Produktdetaljer
ModellDYM88
EAN887961417777
MerkeFisher Price
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.