Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Batman DC Super Friends Batwing - med Batman-figur og 4 prosjektiler

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
06216-44
   

Når Superskurker går amok setter Batman™ til værs med sin Batwing. Imaginext DC Super Friends™ Batwing fra Fisher-Pice har myke vinger i tøy, og er utstyrt med prosjektiler og en Batman-figur. Plasser Batman i flyets cockpit, og klem avløseren for å åpne vingene. Med skurkene i sikte kan du trykke på utskyteren for å skyte ut prosjektiler og sende de på flukt. Gotham City™ vil være trygg med din egen lille kriminalforsvarer på vakt. Hva blir det neste?

Inneholder:

  • 1 Batwing
  • 1 Batman-figur
  • 4 disk-prosjektiler

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Imaginext lekesett og figurer er designet av Fisher-Price for å hjelpe førskolebarn gi liv til sine egne ville, modige og fantasifulle fortellinger. Enten de gjenskaper eventyrene fra sine favoritt-karakterer eller lager sine helt nye verdner, vil barna innse at det er ingen grenser hvor fantasien kan ta de!

Produktdetaljer
ModellGKJ22
EAN887961828504
MerkeFisher Price
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.