Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price kasseapparat

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Vår lavpris: 273,-
På lager
SKU
240
   

Fisher-Price kasseapparat lar barna ta del i butikkopplevelsen fra de er helt små. Lek butikk med venner og familie, ta i mot penger og lat som du har din helt egen butikk. Vri på håndtaket for å ringe med klokken og åpne skuffen. Sorter myntene og slipp dem ned i de rette hullene. Myntne havner i kasseskuffen, eller kommer trillende ned sklien.

Inneholder:

  • Fisher-Pirce kasseapparat
  • 6 mynter til å putte i myntinnkasteren

Detaljer:

  • Mål: D 20 x H 26 x B 20 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell72044
EAN075380020443
MerkeFisher Price
Alder1-3
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.