Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price klassisk telefon

-30%

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

30%
Kampanjepris 122,- Vår lavpris: 174,- Du sparer: 52,-
På lager
SKU
19825
   

En klassiker i nytt, oppdatert design! Ring ring, si hallo til den nye versjonen av den klassiske telefonen fra Fisher Price. Denne klassiske trekkeleken har nytt design, men de samme funksjonen som tidligere med snurrende tallplate, ringelyder og øyne som beveger seg når barnet drar telefonen etter seg.

  • To lekemåter: sittende eller som draleke
  • Introduserer barnet for tallene 1-9
  • Utfordrer barnets motorikk

Inneholder:

  • Fisher Price klassisk telefon

Detaljer:

  • Fra 12 mnd
Produktdetaljer
ModellFGW66
EAN887961516449
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.