Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Laugh and Learn - magisk bakebolle med lyd og lys - lær farger, tall og bokstaver

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
08218-03
   

Denne søte Magic Color Mixing bakebollen fra Fisher Price vet når små bakere plasserer ingrediensene oppi og belønner hver handling med fargerike lys, musikk, lyder og læringsuttrykk. Med 6 ingredienser, to knapper som lager morsomme sanger og lyder, og en søt bolle med opplysende ansikt, er lekesettet fylt med mye morsom lek.

Dette lekesettet er med på å hjelpe barnet med utvkling av både finmotorikk, tenkeferdigheter, samt læring om farge, tall, bokstaver og mer. Ved å måtte gripe og flytte ingrediensene inn og ut av bakebollen er det med på å bidra til å styrke barnets fingerferdigheter og koordinering mellom hånd og øye. Bakebollen har også en volumknapp med to volumstyrker.

Inneholder:

  • Bakebolle
  • Rangle-egg
  • Melkeflaske
  • Sett med 2 målekopper
  • Kirsebær
  • BPA-fri sjokoladebar biteleke
  • Blandeskje

Detaljer:

  • Språk: norsk, svensk, dansk, finsk og engelsk
  • Batteribehov: 3 x AAA (inkludert)
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
ModellGXR67
EAN887961961256
MerkeFisher Price
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.