Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher-Price Laugh and Learn musikkspiller - norsk versjon

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 276,-
Få igjen på lager
SKU
02192-26
   

DJ Baby er på plass, og med Fisher-Price Laugh and Learn remix record musikspiller kan babyen sette sin helt egen "spinn" på musikopplevelsen. Denne musikkspilleren kommer med tre nivåer av læringsinnhold, innebygde aktivitet og morsom musikk, slik at de kan rocke mens de lærer om motsetninger, farger, tall, former og mer.

Når barnet spinner platen vil de høre en rekke flotte sanger og setninger. Fargerike knapper hjelper barnet med lære om form og farge. De kan også skyve på volum-knappen opp og ned eller vri på bryteren for å høre musikk og setninger for å lære om motsetninger.

  • Nivå 1 - Utforsk: For dette stadiet er det flere aktiviteter som tenner barnets nysgjerrighet og belønner dets leting med morsomme lyder og uttrykk.
  • Nivå 2 - Oppmuntre: I denne fasen vil den lille DJen høre enkle spørsmål og oppgaver som oppmuntrer dem til å finne kjente objekter fra nivå 1, og belønne dem når de gjør en god jobb.
  • Nivå 3 - Rollelek: Når barnet vokser bidrar dette stadiet med morsomme, fantasifulle sanger og uttrykk som oppmuntrer til rollespill.

Inneholder:

  • Fisher-Price Laugh and Learn musikkspiller
  • 3 x AA batteri

Detaljer:

  • Norsk språk
  • Mål: 29 x 8,8 x 33 cm
  • Batteribehov: 3 x AA
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
ModellFCB81
EAN887961446777
MerkeFisher Price
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.