Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price laugh and learn smart hundevalp - norsk

Fisher-Price lager kvalitetsleker for kreativitet og læring for babyer, smårollinger og litt eldre barn.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
09182-130
   

Si hei til barnets første bestevenn laugh and learn smart hundevalp fra Fisher-Price! Valpen er myk og god å kose med, og han sørger for masse læringsmoro.

Han responderer på barnets berøring med morsomme syng-med-sanger og uttrykk som introduserer barnet for mer enn 100 første ord, kroppsdeler, farger, former og mer til! Og fordi alle barn utvikler seg i sitt eget tempo, har valpen Smart Stages™-teknologi som lar deg velge det trinnet som passer best for ditt barn. I hvert av de tre lekenivåene er det forskjellige sanger, uttrykk og lyder. Valpens lysende, flerfargede hjerte blinker i takt med musikken.

Nivå 1

  • Utforsk – Barnet kan trykke på hendene, foten, hjertet, nesen og øret til valpen for å høre første ord, farger, alfabetet, kroppsdeler og mer til.

Nivå 2

  • Oppmuntre – På dette nivået blir barnet belønnet med morsomme uttrykk når det oppmuntres til å telle med, finne farger og gjenkjenne kroppsdeler.

Nivå 3

  • Late som – Valpen er klar for liksom-lek med morsomme syng-med-sanger og uttrykk som oppmuntrer små barn til morsom fantasilek, samtidig som de utvider ordforrådet.

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA (følger med)
  • Alder: fra 6 - 36 mnd
Produktdetaljer
ModellFPM63
EAN887961612257
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.